Edelsteen sieraden en de kunst van het matchen

Tips voor sieraden

Gouden ketting met natuurlijke blauwe saffier edelsteen hanger van 14K Gold filled Goud

Vind hier je sieraden die het beste passen bij een bepaalde kleur, stijl, vorm en gelegenheid

Kleur en uitstraling, verbeter je styling met

Sieraden van Zilver en Gold filled Goud

Blauwe jurk en matching edelsteen sieraden

Oranje jurk en matching edelsteen sieraden

Rood shirt model met bijpassende sieraden

Bruine jurk model met bijpassende sieraden

Elk element van je outfit speelt een cruciale rol.

Het vermogen van sieraden om onze individualiteit te versterken en ons gevoel voor stijl te vergroten, wordt vaak vergeten. De kleuren die we kiezen in sieraden kunnen een groot effect hebben, van het verbeteren van onze natuurlijke schoonheid tot het beter in balans brengen van onze outfit. Ontdek hoe verschillende kleuren het beste in je naar boven kunnen halen en bij verschillende gebeurtenissen kunnen passen terwijl we ons verdiepen in de kunst van kleurmatching. Laten we eens kijken hoe we jouw sieraden en outfit er samen geweldig uit kunnen laten zien.

De invloed van kleur.

Laten we een stap terug doen en nadenken over de betekenis van kleur van sieraden voordat we verder gaan. Kleuren kunnen worden gebruikt om iets over te brengen, het oog te trekken en bepaalde aspecten te benadrukken. We kunnen onze uitstraling verbeteren en een onuitwisbare indruk achterlaten door sieraden-tinten te selecteren die onze fysieke en kleding kenmerken aanvullen.

Monochrome en complementaire kleuren

Wil je sieraden die matchen bij een bepaalde outfit of zoek je een sieraad die past bij je favoriete kleur(en). Dan kun je eventueel monochrome of complementaire kleurcombinaties gebruiken.

Monochrome kleurcombinaties. Met verschillende schakeringen van één kleur maak je een monochrome kleurcombinatie.

Complementaire kleuren. Je kunt ook twee tegenover elkaar liggende kleuren van de kleurencirkel combineren. Bijvoorbeeld: rood en groen, geel en paars, blauw en oranje.

Complementaire kleuren

Sieraden die matchen met je haarkleur.

Als je er op je best uit wilt zien, is het belangrijk om sieraden te kiezen die je haarkleur aanvullen. Laten we eens nader onderzoeken hoe verschillende haar-tinten onze keuze van sieraden kunnen beïnvloeden.

Zwart haar. Iemand met mooi zwart haar kan zich richten op het creëren van contrast. Kies kleurrijke edelstenen zoals robijn, smaragd of saffier om de aandacht te trekken. Probeer ook eens sieraden met witte parels voor een fraai contrast. Als je donker haar hebt, zullen gouden of zilveren sieraden prachtig opvallen.

Bruin haar is een geweldige schone lei voor het uitproberen van nieuwe sieradenstijlen. Bruin haar ziet er geweldig uit met sieraden in aardetinten zoals topaas, amber of citrien. Als je een statement wilt maken, probeer dan je bruine haar te voorzien van een rijke juweeltint, zoals amethist of granaat.

Blond haar. Blonde vrouwen kunnen hun natuurlijke gloed opvoeren met sieraden in gedempte, subtiele tinten. Kleuren zoals rozenkwarts, aquamarijn en parel zijn zachte pastels die een hemels gevoel kunnen toevoegen. Kies een diepblauw zoals saffier of turquoise als je een contrasterende indruk wilt maken.

Grijs haar. Elegantie zit in de details, dus kies sieraden die passen bij je grijzende haar. Om het meeste uit de zilvertinten te halen, kies je voor zilveren accenten. Als je de voorkeur geeft aan een meer dramatisch contrast, probeer dan sieraden te dragen in een diep karmozijnrood of marineblauw.

Hier geven we een aantal voorbeelden met suggesties/linkjes naar bijpassende sieraden:

Grijs-oranje jurk model met bijpassende edelsteen sieraden

Groene sweater model en bijpassende edelsteen sieraden

Oranje-bruine jurk model en bijpassende edelsteen sieraden

Wit shirt model met bijpassende sieraden

Suggesties:
Gele edelsteen sieraden

Groene edelsteen sieraden

 

Gouden edelsteen ketting met groene Onyx edelsteen, 14K Gold filled Goud

Sieraden die matchen met de kleur van je ogen.

De kleur van je ogen is een ander kenmerk waarmee je rekening kunt houden bij het selecteren van sieraden. Laten we eens kijken naar enkele voorbeelden.

Blauwe ogen: Sieradenkleuren die de ‘kille’ ondertonen van je blauwe ogen complimenteren, zullen ze laten knallen. De combinatie van zilver met een aquamarijn of saffier kan heel mooi zijn. Mooie contrasten kunnen ook worden gemaakt met warmere tinten, zoals amber of citrien.

Groene ogen. Als je groene ogen hebt, kun je sieraden in contrasterende kleuren dragen om hun natuurlijke schoonheid naar voren te brengen. Je ogen kunnen levendiger en complexer worden gemaakt door ze te combineren met smaragd, peridoot of jade. Als alternatief kan een opvallend contrast worden gemaakt met paarse tinten, zoals amethist of lavendel.

Bruine ogen. Warme en aardse sieradenkleuren vullen de diepte van je bruine ogen goed aan. Topaas en amber zijn twee prachtige gouden tinten die goed samengaan met bruine ogen. Groene edelstenen, zoals jade, onyx en toermalijn, kunnen ook samenwerken om prachtige harmonieën te produceren.

Als je blauw/groen-bruine ogen hebt, heb je veel sieradenopties vanwege de verscheidenheid aan tinten die ze bevatten. Om het beste in de bruintinten naar boven te halen, experimenteer je met koper en brons tinten. Blauw/groen-bruine ogen kunnen vlekken bevatten van blauw/groen en bruin, en edelsteen sieraden met bijvoorbeeld aquamarijn en opaal kunnen ze naar buiten brengen.

Onder de foto’s zie je linkjes voor de bijpassende sieraden

Rode jurk model en bijpassende edelsteen sieraden

Gele jurk model en bijpassende edelsteen sieraden

Blauwe jurk model en bijpassende edelsteen sieraden

Groene jurk model en bijpassende edelsteen sieraden

Gelegenheden.

Coördinatie van sieraden met kleding en gelegenheden: Nu we het hebben gehad over hoe je je unieke eigenschappen kunt aanvullen met sieraden, laten we het hebben over hoe je je outfit kunt aanvullen en de gelegenheid waarop je het zult dragen. Bruiloften, gala’s, bars, terrassen, diners, presentaties, conferenties, formele evenementen, informele bijeenkomsten en feesten vragen allemaal om verschillende kleurencombinaties in sieraden.

Bruiloft of gala. De eerste plaats waar elegantie en verfijning vereist zijn, is op bruiloften en gala’s. Sieraden in traditionele kleuren zoals diamanten, parels of saffieren zien er geweldig uit bij elke avondjurk. Kies een edelsteen die past bij de tint die je draagt. Robijnrode sieraden kunnen bijvoorbeeld een vleugje glitter geven aan een karmozijnrode jurk en smaragdgroene sieraden kunnen er prachtig uitzien met een donkergroene jurk.

Klik op de foto’s voor bijpassende sieraden:

 

Zilveren oorbellen huggies met Zirkonia steentjes WS-OB-20218

 

Zilveren oorknopjes met Labradoriet edelsteen WS-OB-20314

 

Prachtige Gouden oorbellen met Rainbow moonstone edelsteentjes van 14K Gold filled Goud WS-KT-20404

 

Mooie Gouden oorstekers met witte Zoetwater parels van 14K Gold filled Goud WS-OB-20414

 

Fraaie Gouden sieraden met blauwe Topaas edelsteentjes van Goud op Zilver en Gold filled Goud

 

Sparkle flower studs Gouden oorknopjes van Goud op Zilver

 

Gouden ruwe edelsteen ketting blauwe Tanzaniet Goldfilled raw gemstone WS-KT-20264

 

Gouden ketting met een zwart met wit Dendriet Opaal Agaat edelsteen hangertje 14K Gold filled Goud WS-KT-20267

Sieraden die passen bij een bepaalde gelegenheid

Bar of terras. De stad in, naar een bar of terras? Dat is de perfecte plek om een aantal heldere en flitsende sieraden uit te proberen. Gebruik gedurfde kleuren zoals amethist, turquoise of citrien om de aandacht op jezelf te vestigen. Je kunt een outfit leuker en opvallender maken door deze tinten op te nemen.

Diner/presentatie. Diner- en presentatie-evenementen vereisen een verfijnde maar zakelijke uitstraling. Vermijd afleidende kleuren en houd het in plaats daarvan bij zilveren, gouden of roségouden sieraden. Deze tijdloze tinten zijn een perfecte match voor alles.

Formeel of informeel, zakelijk of privé

Zakelijk. Conferenties en andere formele evenementen vragen om sieraden die zowel klassiek als elegant zijn. Parels, diamanten of zilveren sieraden kunnen elke outfit verbeteren zonder al te veel aandacht op zichzelf te vestigen. Zorg voor een zakelijke indruk door vast te houden aan monochrome of complementaire kleuren.

Casual. Ten vijfde, informele evenementen: wanneer je je kleedt voor informele evenementen, heb je meer ruimte om te experimenteren met kleur en stijl. Als je een levendige en jeugdige touch aan je look wilt toevoegen, overweeg dan koraal-, turquoise- of amethist-sieraden. Voor een vrijgevochten look, probeer armbanden en kettingen van verschillende lengtes en kleuren te stapelen.

Conclusie

Sieraden goed laten matchen met de rest van je outfit is iets dat je kunt toepassen om je beste kwaliteiten te benadrukken en een fashion statement te maken. Kies sieradentinten die bijvoorbeeld je haar- en oogkleur aanvullen, evenals de kleur van je kleding en passen bij het evenement.

Bovenstaande tekst ging over de kleur van sieraden, hoe je bepaalde edelsteen sieraden kunt combineren met je haar- en oogkleur en enkele suggesties voor bepaalde evenementen. Met een beetje geluk kun je deze tips in je voordeel gebruiken bij het shoppen.

Veel plezier met het matchen met je outfit!

Een kleine selectie van onze edelsteen sieraden

Gouden-ketting-met-blauwe-saffier-edelsteen-van-14K-Gold-filled-Goud

 

Blauwe Saffier, een Gouden edelsteen ketting van 14K Gold filled Goud

Gouden ketting met blauwe Labradoriet hanger 14K Gold filled

 

Gouden ketting met blauwe Labradoriet hanger 14K Gold filled Goud

Gouden edelsteen ketting rode Granaat hanger van Goud op Zilver

 

Rode Granaat edelsteen hanger aan een Gouden ketting van 18K Gold filled Goud

Gouden ketting met groene Onyx edelsteen hanger 14K Gold filled

 

Gouden ketting met groene Onyx edelsteen hanger 14K Gold filled Goud

Voorbeelden van onze Zilveren kettingen, Goudvergulde en Gold filled kettingen

Gouden kettingen van Goud op Zilver

 

Goldfilled en Goldplated, Gouden kettingen van 925 Sterling Zilver met een laagje 14 Karaats Goud

Gouden kettingen en edelsteen armbanden

 

Goldplated 925 Zilveren kettingen en ‘Tijgeroog’ edelsteen armbanden

Goudvergulde 925 Zilveren kettingen

 

Gouden kettingen. Goldfilled en Goldplated 925 Zilveren kettingen: van ‘Satellite chain’ tot ‘Snake chain’

Jewels by KC webshop

In onze Jewels by KC® sieradenwebshop bieden wij schitterende exclusieve en handgemaakte 925 Sterling Zilveren edelsteen kettingen en  Gouden edelsteen kettingen van Goud op Zilver met hanger van sprankelende edelsteen aan. Onze Gouden kettingen zijn van echt 925 Sterling Zilver met een laagje echt Goud van minimaal 14 Karaat. Deze kwaliteits sieraden kunnen vaak prachtig gecombineerd gedragen worden, ook als er sprake is van verschillende lengtes. Dankzij het relatief dikke laagje echt Goud op echt Zilver zijn ook onze Handgemaakte Gouden sieraden geschikt voor dagelijks gebruik.

Indien er wensen zijn wat betreft de te gebruiken bedels of edelstenen kun je dit aangeven. Wij hebben een ruime voorraad aan bedels, gemaakt van bijzondere edelstenen van o.a. Amethist  tot Tourmalijn, van Labradoriet tot Topaz.

Ontdek al onze bijzondere Jewels by KC® Zilveren kettingen met edelsteen nu online in onze webshop ‘www.KCJewels.nl.

Gouden Figaro ketting van Goud op Zilver

 

Figaro ketting, een Gouden ketting van Goudverguld Sterling Zilver, WS-KT-20107

Gouden-ketting-‘Singapore-chain-van-Goud-op-Zilver

 

‘Singapore’ chain Gouden ketting van Goud op Zilver WS-KT-20123

Gouden ketting 'Golden long box' van Goud op Zilver WS-KT-20110

 

Gouden ketting ‘Golden long box’ van Goud op Zilver WS-KT-20110

Zilveren kettingen met hanger

Als Jewels by KC zijn wij steeds op zoek naar de mooiste echt Zilveren kettingen van 925 Sterling Zilver met bijzondere, mooie hangers. Vaak hebben onze Zilveren hangers ook een symbolische betekenis. Als je meer wilt lezen over hangers, symbolen en hun betekenis, klik dan hier.

Voorbeelden van ons assortiment:

zilveren kettingen met zilveren hanger

 

Zilveren kettingen met Zilveren hangers

Fijne kettingen met hanger van 925 Sterling Zilver, enkele voorbeelden:

Zilveren ketting met zilveren hartje hanger ‘Stolen heart'

 

Zilveren ketting met hartje, 925 Sterling Zilver. Het hartje staat o.a. symbool voor liefde, vriendschap en genegenheid.

Zilveren ketting met zilveren hanger Kolibrie-Hummingbird

 

Zilveren ketting met hanger Kolibrie ‘Hummingbird’ van Sterling Zilver. De Kolibrie staat symbool voor: plezier, liefde en schoonheid.

Zilveren ketting met Zonnebloem hanger van Sterling Zilver

 

Zilveren ketting met Zonnebloem hanger van Sterling Zilver. De ‘Zonnebloem’ hanger staat o.a. symbool voor: romantiek en liefde.

 

Zilveren kettingen met edelsteen

Op zoek naar die ene speciale echt Zilveren ketting met sprankelende edelsteen?

Wil jij bijvoorbeeld een uniek handgemaakt Zilveren sieraad van 925 Sterling Zilver met een bijzondere edelsteen? Iets speciaals zoals een handgemaakte Zilveren edelsteen ketting met sprankelend blauwe ‘Labradoriet’ ? Wij hebben het! Bezoek onze webshop of, zodra dat weer mogelijk is, bezoek één van de winkels.

We hebben echt Zilveren en Gold filled Gouden edelsteen kettingen met sprankelende edelstenen van: Amethist, Aquamarijn, Aventurijn, Chalcedoon, ioliet, Kwarts (rutiel), Labradoriet, Maansteen, Onyx, Opaal, Saffier, Tijgeroog, Toermalijn en meer…

Vind je niet wat je zoekt? Neem even contact met ons op! Wij hebben een ruime voorraad aan gave edelstenen in allerlei kleuren (o.a. blauw, bruin, geel, grijs, groen, oranje, paars, rood, roze, wit en zwart).

Voorbeelden van ons assortiment:

Zilveren kettingen met edelsteen

 

Zilveren kettingen met edelsteen:

Zilveren kettingen met edelsteen Jewels by KC®

 

Zilveren kettingen met edelsteen Jewels by KC®

Hier is een voorbeeld van onze populaire kettingen met edelsteen:

Sterling Zilveren edelsteen ketting met blauwe Labradoriet

 

Sterling Zilveren edelsteen ketting met blauwe Labradoriet. Labradoriet staat o.a. voor zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen.

Gouden kettingen met hanger van Goud op Zilver.

Als ‘Jewels by KC’ zijn wij steeds op zoek naar de mooiste Goldfilled en Goldplated, Goud op echt Zilveren kettingen met leuke, mooie hangers. Vaak hebben onze ketting hangers ook een symbolische betekenis. Als je meer wilt lezen over hangers, symbolen en hun betekenis, klik dan hier.

Voorbeelden van ons assortiment:

Gouden kettingen met hanger van Goud op Zilver

 

Gouden kettingen met hanger van Goud op Zilver – www.kcjewels.nl

Vind je niet de ketting die je zoekt? Neem even contact met ons op!

Gouden en Zilveren-kettingen-dieren-symbolen van Goud op Zilver

 

Gouden en Zilveren-kettingen-dieren-symbolen van Goud op Zilver

Gouden-ketting-met-hanger-Honingbij-Honey-Bee

 

Gouden ketting met hanger ‘Honey bee’ of ‘Honingbij’ van Goud op Zilver. De Honingbij staat o.a. symbool voor: kracht en genezing, leven en vruchtbaarheid.

Gouden edelsteen kettingen, Goldfilled en Goldplated van Goud op 925 Zilver.

Zoek je een perfecte echt Zilveren ketting of Gouden ketting van Goud op Zilver met een subtiele hanger of juist een statement ketting volgens de laatste fashion trend? Wij hebben de mooiste halsversiering voor jou!

Outfit en matching edelstenen

Maak je favoriete outfit compleet met een eigentijdse Sterling Zilveren ketting met edelsteen of Gouden edelsteen ketting van Gold filled Goud met o.a. Amazoniet, Amethist, Aquamarijn, Aventurijn, Chalcedoon, ioliet, Kristal, Kwarts (rutiel), Labradoriet, Maansteen, Onyx, Opaal, Robijn, Saffier,  Tijgeroog of Toermalijn!

Onze collectie bevat prachtige kettingen met natuurlijke en sprankelende edelstenen in verschillende kleuren en tinten: blauw, bruin, grijs, groen, helder, oranje, paars, rood, roze, turquoise, wit en zwart.

Bijzondere meerkleurige stenen

De heldere ‘Rainbow Moonstonemaansteen edelstenen zijn trouwens veelkleurig en een aantal ‘Labradoriet’ edelstenen kunnen, afhankelijk van lichtinval en kijkhoek, wisselen van kleur van grijs naar blauw en groen.

Heb je speciale wensen? Wil jij bijvoorbeeld een unieke handgemaakte ketting met een edelsteen hanger? Neem even contact met ons op!

Gouden edelsteen kettingen van Goud op Zilver

 

Gouden edelsteen kettingen van Goud op Sterling Zilver – www.kcjewels.nl

Als je meer wilt lezen over edelstenen en hun betekenis, geboortestenen en sterrenbeelden, klik dan hier.

Gouden edelsteen kettingen van Goud op Sterling Zilver

 

Gouden edelsteen kettingen van Goud op Sterling Zilver – www.kcjewels.nl

Gouden ketting met blauw-groene Labradoriet edelsteen dolk

 

Gouden ketting met edelsteen hanger, blauw-groene ‘Labradoriet’, van Goud op Zilver. Labradoriet staat o.a. voor zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen.

Goud vergulde ketting met groene 'Onyx' edelsteen. Fraaie Gouden edelsteen ketting van 925 Sterling Zilver met een laagje 14 Karaats Goud.

 

Edelsteen ketting met groene ‘Onyx’, de Gouden ketting is van 925 Sterling Zilver met een laagje 14 Karaats Goud. Groene Onyx staat o.a. voor doorzettingsvermogen en anti-stress.

Zilveren kettingen met edelsteen hanger en Gouden edelsteen kettingen van 925 Sterling Zilver met een laagje 14 Karaats Goud kun je kopen in onze Sieraden webshop: www.kcjewels.nl

 

Via onze Jewels by KC® webshop verkopen we naast onze Zilveren, Gold filled en Goud vergulde kettingen ook exclusieve armbanden, oorbellen en ear cuffs.

Is een 925 Sterling Zilveren ketting duur?

Een fijne, echt Zilveren ketting met fraaie hanger hoeft echt niet duur te zijn.

Een handgemaakte Zilveren ketting met edelsteen zal normaal gesproken wel iets meer kosten, maar deze hoeft nog steeds niet duur te zijn. De prijs is o.a. afhankelijk van: het gewicht en de kwaliteit van het collier. Verder spelen een mogelijke rol: het type ketting, grote van de hanger, grote, soort en kwaliteit edelsteen en eventueel, het merk of de ontwerper/maker en bijvoorbeeld het land van herkomst.

Waarom zijn Sterling Zilveren kettingen niet gemaakt van 100% puur Zilver?

Puur Zilver is te zacht om sieraden van te maken. Daarom wordt een ander metaal gebruikt om het Zilver de juiste stevigheid, hardheid te geven. Al onze Zilveren kettingen zijn gemaakt van 925 Sterling Zilver, deze zijn vervaardigd van een legering van 92.5% puur Zilver en 7.5% Koper.

Wat zijn de voordelen van 925 Sterling Zilveren kettingen?

Mits goed onderhouden en juist gebruikt kunnen echt Zilveren sieraden heel lang meegaan. Echt Zilver is misschien niet zo goedkoop als imitatie maar de voordelen van duurzaamheid en waarde wegen ruimschoots op tegen de extra kosten. Zilveren colliers blijven altijd in de mode. Zoals de huidige mode met het dragen van sieraden met edelstenen, deze edelstenen worden vaak gebruikt in combinatie met Zilveren kettingen.

Zilveren kettingen zijn makkelijk te combineren met andere sieraden. Niet alleen met Zilveren maar ook met Gouden sieraden. Door het grote aanbod van Zilveren colliers is de kans groot dat er iets tussenzit wat naar jouw smaak is. Met eenzelfde Zilveren collier kun je je zowel chique als relaxed vertonen.

925 Sterling Zilveren sieraden kunnen ideaal zijn voor mensen die allergisch zijn voor bijvoorbeeld nikkel en messing. Als je Zilveren sieraden regelmatig draagt zullen deze minder snel aanslag of dofheid vertonen, vanwege de aanwezige natuurlijke huid-oliën. Zilveren kettingen zijn simpel weer stralend te maken. Indien nodig, gebruik een Zilver poetsmiddel en een poetsdoekje en poets het sieraad voorzichtig op.

Lees hier meer over Zilveren kettingen met edelsteen en hun speciale betekenis.

Hier vind je onze pagina’s met uitleg over: geboortestenen, sterrenbeeld edelstenen en de uitleg van hangers en symbolen.

Zijn edelstenen bijzonder?

Ja, niet alleen omdat ze zeldzaam zijn, maar ook vanwege de waardering die wij er aan geven. Iedere door ons toegepaste edelsteen is mooi en uniek en verdient aandacht en verzorging. Met een juiste behandeling en passend onderhoud kan een edelsteen heel lang meegaan.

Hoe onderhoud ik mijn edelsteen sieraden?

Elk sieraad met edelsteen kan beschadigd raken tijdens het gebruik, tijdens het dragen. De edelsteen bevestiging kan losraken omdat het sieraad bijvoorbeeld is blijven haken tijdens het uitdoen van kleding. Kontroleer daarom af en toe, en zeker als daar aanleiding toe is, of de edelsteen nog goed vast zit aan de ketting, armband of oorbel. Doe altijd het sieraad af als je een activiteit gaat doen waarbij het sieraad beschadigd kan worden.

Hou er ook rekening mee dat chloor en schoonmaakmiddelen in het algemeen schadelijk kunnen zijn voor de edelsteen. Het kan ook zijn dat speciale edelsteen schoonmaakmiddelen alleen geschikt zijn voor bepaalde soorten edelsteen.  Kijk dus bij aankoop van een edelsteen schoonmaakmiddel of dit geschikt is voor jouw soort edelsteen. Hoe dan ook, met een zacht enigzins vochtig doekje kun je het edelsteen ook schoonmaken.

Hoe kan ik mijn sieraad het beste bewaren?

  1. Als je het sieraad afdoet en weglegt, berg het sieraad dan afzonderlijk op en doe dit in een zachte doek, zakje of doosje. Zorg er ook voor dat het sieraad niet in de zon ligt.
  2. Nieuwsgierig geworden naar onze bijzondere collectie met de mooiste colliers en andere sieraden?
  3. Laat je inspireren:
  4. Via deze link bezoek je de Sterling Zilveren kettingen en Goud op Zilveren kettingen pagina van onze webshop.

Jewels by KC®: Altijd als cadeau verpakt | Aangesloten bij WebwinkelKeur | 2 maanden garantie | Exclusieve kettingen van 925 Sterling ZIlver | Bijzondere edelstenen | Aantrekkelijk geprijsd | ‘We create a happy feeling!’

Home

Zilveren kettingen van 925 Sterling Zilver

Zilveren kettingen met edelsteen, van 925 Sterling Zilver

Gouden kettingen met hanger, van Goud op Zilver

Gouden kettingen met edelsteen, Goldfilled en Goldplated 925 Zilver

Zilveren edelsteen armbanden, van 925 Sterling Zilver

Gouden edelsteen armbanden, van Goud op Zilver

Bijzondere hangers, symbolische betekenis

Geboortestenen en Sterrenbeeldedelstenen uitleg en betekenis