Geboortesteen ketting Maart met blauwe Aquamarijn van Gold filled Goud

Aquamarijn edelsteen kettingen

Alles over Aquamarijn edelsteen kettingen: De Geboortesteen van Maart

‘Jewels by KC’ presenteert met trots een mooie selectie van kettingen met Aquamarijn, de schitterende geboortesteen van maart. Lees hier meer over deze prachtige edelsteen, van de oorsprong tot aan de verwerking in onze sieraden.

De Herkomst van Aquamarijn

Aquamarijn, gewaardeerd om zijn fraaie blauwgroene tinten, wordt voornamelijk gewonnen in landen als Brazilië, Madagaskar en Nigeria. Deze edelsteen wordt uit de aarde gehaald en zorgvuldig verwerkt tot de prachtige vorm die we gebruiken in onze sieraden, waarbij elke stap in het proces bijdraagt aan de unieke schoonheid van het eindproduct.

Het Uiterlijk van Aquamarijn

Onbewerkte Aquamarijn heeft vaak een dof en ruw uiterlijk, maar eenmaal geslepen en gepolijst, onthult het zijn ware schoonheid met kleuren die variëren van lichtblauw tot diepgroen. Deze variatie maakt elke Aquamarijn steen uniek en bijzonder aantrekkelijk voor gebruik in sieraden.

Sterling Zilveren kettingen met Aquamarijn edelsteentjes
Sterling Zilveren kettingen met Aquamarijn edelsteentjes

De Unieke Eigenschappen van Aquamarijn

Aquamarijn staat bekend om zijn kalmerende werking en verbinding met de zee. De steen symboliseert gezondheid, hoop en jeugdigheid, waardoor het een geliefde keuze is voor veel van onze klanten. Het dragen van Aquamarijn wordt vaak geassocieerd met rust en ontspanning, waardoor het een ideale edelsteen is voor dagelijks gebruik.

Gold filled Gouden kettingen met Aquamarijn edelsteen hangertje
Gold filled Gouden kettingen met Aquamarijn edelsteen hangertje

Onze Aquamarijn Sieraden

Onze collectie van Sterling Zilveren en Gold filled Gouden kettingen met Aquamarijn biedt iets voor iedereen. Elegante, subtiele ontwerpen, elke ketting is ontworpen om de natuurlijke schoonheid van de Aquamarijn steen te benadrukken en te complimenteren.

Geboortesteen ketting Maart blauwe Aquamarijn gouden dames ketting van Gold filled Goud
Geboortesteen ketting Maart blauwe Aquamarijn gouden dames ketting van Gold filled Goud

Bekende Persoonlijkheden en Aquamarijn Juwelen

De schoonheid van Aquamarijn heeft ook de aandacht getrokken van bekende persoonlijkheden en koninklijke families. De Aquamarijn Parure tiara van Koningin Elizabeth II is een prachtig voorbeeld van hoe deze edelsteen wordt gewaardeerd in hoogwaardige juwelen. Ook beroemdheden op de rode loper kiezen vaak voor Aquamarijn, getuige de populariteit van de steen bij diverse gala’s en awardshows. Ook onze Koningin Maxima draagt Aquamarijn sieraden, zowel Zilveren als Gouden kettingen en ringen met Aquamarijn edelsteen.

Conclusie:

Aquamarijn is een veelzijdige en geliefde edelsteen die elegantie en schoonheid uitstraalt. Of je nu op zoek bent naar een stuk om dagelijks te dragen of een speciaal sieraad voor een bijzondere gelegenheid, onze Aquamarijn collectie bij ‘Jewels by KC’ biedt de perfecte keuze.